Abric cu grosime | Abricht

Informatii utile

Abric cu grosime | Abricht 

Abric cu grosime | Abricht

Masinile de rindeluire si grosime sunt echipamente utilizate in prelucrarea lemnului, din acest proces rezultand o fata plana a piesei de prelucrat, precum si rectificarea marginilor suprafetei de prelucrat, iar masina de degrosat se foloseste pentru a obtine cealalta fata a obiectului de prelucrat perfect plana si paralela cu prima. In atelierele de prelucrare a lemnului se efectueaza procedee de rectificat a lemnului cu ajutorul masinilor de rindeluire si grosime de tip abric.

Datorita costurilor ridicate a acestor masini de prelucrare lemn, majoritatea operatorilor din atelierele de prelucrare, cat si cei amatori apeleaza la o masina combinata abric cu grosime. Cea mai buna solutie de utilaj pentru prelucrarea lemnului prin rectificare este masina de rindeluit si grosime, aceasta oferind un raport pret-calitate ideal.

Tipurile de masini de rindeluit si grosime se deosebesc prin puterea motorului, latimea maxima de lucru, cutitele de pe blocul taietor, adancimea de prelucrare, turatia arborelui taietor.

Masinile cu grosime au avantajul posibilitatii anexarii unui mecanism de mortezat suplimentar care ajuta la efectuarea proceselor de gaurire a pieselor din lemn.

holz-maschinen.ro va pune la dispozitie o gama larga de masini de rindeluire si grosime folositoare atat pentru operatorii amatori, cat si pentru cei profesionisti.

Masinile pentru rindeluire si grosime de tip abric produse de Bernardo prezinta un raport pret calitate ideal.

Pentru consultanta tehnica apelati cu incredere la consilierii nostri, pentru a face cea mai buna alegere conforma cu necesitatile dumneavoastra.

O operatie extrem de importanta in industria de prelucrare secundara a lemnului o reprezinta indreptarea fetelor piesei de prelucrat.

Majoritatea tamplarilor stiu ca intr-un atelier de prelucrare a lemnului pentru realizarea operatiunii de indreptare a lemnului este nevoie de o masina abric (abricht, rindea) si de abric de grosime (abric grosime, masina grosime sau masina de grosime).

Masina de rindeluit, abric, este utilizata pentru a obtine o fata plana a piesei de prelucrat, precum si pentru a indrepta marginile piesei (cu ajutorul paralelei reglabile la unghi), iar masina de degrosat, masina de rindeluit la grosime, este utilizata pentru a obtine cealalta fata a piesei de prelucrat perfect plana si paralela cu prima.

Deoarece aceste masini de prelucrat lemn sunt destul de scumpe si de obicei nu este posibil sa lucrezi corect doar cu una dintre ele, majoritatea tamplarilor din atelierele de prelucrare a lemnului, precum si utilizatorii amatori opteaza pentru o masina combinata abric cu grosime (abricht cu grosime, masina de rindeluit si grosime). Achizitia unei masini de rindeluit si grosime este de multe ori cea mai buna solutie oferind un raport cost-beneficiu foarte bun.

In cazul acesta, masina de indreptat, abric, este utilizata pentru a obtine o fata plana a piesei de prelucrat, precum si pentru a indrepta marginile piesei (cu ajutorul paralelei reglabile la unghi), iar masina pentru grosime (grosime lemn) este utilizata pentru a obtine cealalta fata a piesei de prelucrat perfect plana si paralela cu prima.

Modelele de masini de rindeluit, abricuri se diferentiaza, in principal, prin latimea maxima de lucru, puterea motorului, numarul de cutite de pe blocul taietor, adancimea de preluare pe tura, turatia arborelui taietor.

Modelele de rindele grosime, denumite si masini pentru degrosat sau masini de grosime, se diferentiaza, in general, prin latimea si inaltimea maxime de lucru, puterea motorului, numarul de cutite de pe blocul taietor, adancimea de preluare pe tura, turatia arborelui taietor, viteza de avans, puterea motorului de avans (daca exista un alt doilea motor de avans).

Masinile abricht cu grosime ofera avantajul posibilitatii montarii unui dispozitiv de mortezare optional care permite realizarea operatiilor de gaurire a pieselor din lemn.

Gama de masini pentru rindeluire si grosime pe care v-o prezentam se adreseaza atat utilizatorilor amatori, cat utilizatorilor profesionisti din ateliere de prelucrare a lemnului cu productie de serie.

Holz Maschinen Romania (distribuitor masini unelte romania) va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare si bugetului disponibil.

Pentru a beneficia de asistenta tehnica in alegerea corecta a unei masini de rindeluire si grosime potrivita necesitatilor dumneavoastra contactati consilierii nostri.