Fierastrau circular de mana

Catalog produse

Disponibilitate

  Informatii utile

  Fierastrau circular de mana 

  Fierastrau circular de mana

  Intr-un atelier de prelucrare a lemnului pot aparea frecvent situatii in care este necesara debitarea unei piese din lemn, longitudinal sau transversal.

  Pentru realizarea diferitelor debitari ale pieselor din lemn pot fi utilizate cu succes modelele de fierastraie circulare de mana.

  Un fierastrau circular de mana este o maisna debitat lemn prevazuta cu disc circular care asigura taiere materialului lemnos pe o axa rectilinie.

  Un astfel de ferastrau circular de mana ofera numeroase avantaje fiind usor ca si greutate si permitand utilizarea mobila atunci cand este cazul.

  Aceste modele de ferastraie circulare de mana sunt recomandate pentru exploatarea pe santierele de constructii sau in lucrarile de montaj.

  Aceste fierastraie debitare lemn sunt extrem de utile facilitand realizarea operatiunilor de prelucrare rapid si fara costuri suplimentare.

  Aceste modele de fierastraie pentru lemn pot fi utilizate pentru operatii de retezare, decupare, faltuire, taieri unghiulare si taieti inclinate a diferitelor tipuri de materiale, ca de exemplu: multiplex, placaje din PAL, lemn masiv, profile din aluminiu etc.

  Aceste fierastraie de mana pot fi echipate cu sine de ghidare optionale cu lungimi de pana la 800 mm care pot fi unite cu ajutorul unor elementi de imbinare.

  Sinele de ghidare ale acestor fierastraie circulare manuale sunt prevazute cu straturi de cauciuc antialunecare ce faciliteaza prelucrarea optima.

  Aceste modele de fierastraie pentru lemn permit debitarea de piese cu grosimi de pana la 85 mm la 90° si pana la 60 mm la 45° asigurand o putere mare de prelucrare datorita motoarelor puternice.

  Performantele unui fierastrau circular de mana sunt influentate direct de calitatea discului circular cu care este echipat, motiv pentru care se recomanda utilizarea de consumabile de calitate.

  Raportul cost-beneficiu ideal oferit de aceste fierastraie le recomanda atat pentru exploatarea de catre amatori, precum si pentru exploatarea profesionala, in regim intensiv.

  Aceste fierastraie lemn multifunctionale garanteaza obtinerea de debitari de precizie si realizarea de taieri drepte.

  Gama de fierastraie circulare de mana pe care v-o prezentam se adreseaza atat utilizatorilor amatori, cat utilizatorilor profesionisti din ateliere de prelucrare a lemnului cu productie de serie.

  Holz Machinen Romania (distribuitor masini unelte romania gama Bernardo Austria si Winter Germania) va ofera solutia potrivita necesitatilor dumneavoastra de prelucrare si bugetului disponibil.