TRANSPORT GRATUIT

Livrarea produselor este gratuită pentru comenzile cu o valoare mai mare de 499 lei cu TVA. 
Produsele sunt livrate prin curierat rapid.
Transportul este GRATUIT doar pentru localităţile din raza de acoperire FANCOURIER sau URGENT CARGUS fără km suplimentari.
Produsele sunt expediate clientului în maximum 48 de ore de la data validării comenzii şi confirmării stocului.
Pentru a verifica dacă adresa dumneavoastră de livrare se află în aria de acoperire FANCOURIER contactaţi reprezentantul nostru la numerele de telefon 031-08.00.469 sau transmiteţi un email pe adresa vanzari@holz-maschinen.ro
Produsele sunt expediate clientului în maximum 48 de ore de la data validării comenzii şi confirmării stocului.
Pentru a verifica dacă adresa dumneavoastră de livrare se află în aria de acoperire FANCOURIER contactaţi reprezentantul nostru la numerele de telefon 031-08.00.469 sau transmiteţi un email pe adresa tehnic@masiniuneltero.ro

LIVRARE ÎN 24 ORE

Produsele sunt expediate clientului în maximum 24 DE ORE de la data validării comenzii şi confirmării stocului produselor în Romania.

LIVRAREA GRATUITĂ este valabilă doar către localităţile din aria de acoperire Fancourier sau Urgent Cargus.

Pentru produsele fără stoc livrarea va fi procesată în maxim 7 zile de la data validării şi confirmării comenzii din partea unui reprezentant holz-mashinen.ro

Ne străduim să expediem pînă la sfârşitul programului de lucru toate comenzile sosite pîna în orele 16.00 (în zilele lucrătoare), coletul urmând să ajungă la dumneavoastră în cel mai scurt timp (prin curier rapid). Adresa de livrare se completează în momentul în care vă faceţi prima dată cont pe site, cu ajutorul unui formular.

Adresa de livrare poate fi aceeaţi cu adresa de facturare, însa aveţi opţiunea să alegeţi şi o altă adresă pentru livrare. Vă rugăm să introduceţi informaţii exacte şi complete, inclusiv codurile poştale, pentru a trimite produsele la locaţia solicitată.

GARANȚIE 12/24 LUNI

Toate produsele comercializate prin intermediul site-ului nostru beneficiază de condiţii de garanţie şi conformitate conform legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. 

Produsele sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.
Oferim 12 luni garanţie pentru persoanele juridice/companii/utilizare profesională şi 24 de luni garanţie pentru persoanele fizice la toate produsele.
Dacă întâmpinaţi orice problemă tehnică nu ezitaţi să ne contactaţi la tel: 031-08.00.469 sau la adresa de email: vanzari{at}holz-maschinen.ro.

SUPORT TEHNIC SPECIALIZAT

Deoarece stim din experienta faptul ca de multe ori cumpararea produsului potrivit este dificila datorita considerentelor tehnice, punem la dispozitia clientilor suport tehnic specializat prin:
Telefon: 031-08.00.469
(Luni - Vineri, 10:00 - 18:00)